Съдържание

Изпратете Отзив

captcha

Отзиви

 • Елена Стоянова

  11.03.2014

  За много циганчета този вариант на училище е спасение от мизерията и цивилизоване, а за много други деца - помощ в ученето и пълноценно обезопасено време за занимания, докато родителите им са на работа. От учителите им зависи дали ще са бройлери или творчески личности....

 • Иван Георгиев

  16.09.2013

  Нашето училище е средищно. По желание на родителите е всичко - децата им са на занималня след часовете, или те си ги прибират, защото не желаят занималня. Длъжни сме да им осигурим топъл обяд и превоз до селото, от което идват.

 • Михаела Тодорова

  25.02.2013

  Моята дъщеря се обучава по тази система и аз съм много доволна. Вместо децата да са по кафенетата или по кръчмите и баровете в учебно време , с бира в ръка , те са в училище под контрола на възпитатели и учители. Няма дете без домашно, защото домашните се пишат там, рядко остава нещо за в къщи. Децата може да се приберат на обяд в къщи или да останат в училище. Обедната почивка е от час и половина. Тук не може да се види дете навън в учебно време. Дворът на училището е затворен. Когато децата са на двора между тях има нон-стоп възпитатели, които не позволяват смесване на големи и малки ученици.

 • Ралица Петкова

  23.11.2012

  Щом като учениците и родителите им ще избират дали да преминат на целодневно обучение, то няма нищо лошо в инициативата, стига да има ресурс за това. За разлика от ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ детски градини, забавачки и др. еничарски простотии, това изглежда добро.

 • Георги Михайлов

  03.08.2012

  Проектът ни даде възможност да се променяме - екипа, децата , учебната среда- развиваме се и очакваме още толкова много. Аз като учител се надявам да продължим в правилната посока!

 • Ивелина Попова

  11.07.2012

  Много се радвам, че броят на тези училища се увеличава. Има деца, които не могат да пътуват всеки ден и са принудени да останат без образование.

 • Петя Тихомирова

  16.05.2012

  Това е добре, има много места, където няма друга опция за училище и ако се срутят или затворят и децата стават обречени да получат адекватно образование.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.

© 2014 allday.mon.bg

back to top