Съдържание

СОУ "Васил Левски" - гр. Гълъбово

СОУ ”Васил Левски”, град Гълъбово отваря врати през 1984 година.Училището носи с гордост името на един от най-великите българи - Васил Левски. Днес то е по-красиво от всякога. В училището има две копютърни зали, оборудвани с компютри и лаптопи, класна стая на бъдещето с таблети и интерактивна дъска, два напълно обновени физкултурни салона. Сградата е санирана външно, подменена е дограмата, санитарните помещения са напълно обновени. В училището учат 433 ученици от 1 до 12 клас дневна форма. Многобройни са успехите на нашите ученици в областта на спорта, изобразителното изкуство, състезанията за безопасност на движението и Млад огнеборец.
Нашето училище е част от Проект „Подобряване на качеството на образованието в средищните училища чрез въвеждане на целодневна организация на учебния процес”.

След стартирането на проекта се увеличи интересът към целодневното обучение и от 6 групи ПИГ в началото на проекта, сега са вече 11, като в тях са обхванати общо 275 ученици. В училището е отделен цял етаж, където се провеждат занятията по Занимания по интереси. Част от стаите са обзаведени с мебели от проекта и е удоволствие да се работи в тях. Там децата с интерес изработват рисунки, пана, табла, макети , маски и др. Част от тези материали служат за украса на училището.

Галерия

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.

© 2014 allday.mon.bg

back to top